KDO SMO

roka

Naš najmočnejši segment je zagotovo medijska in filmska produkcija. Od leta 2006 smo izpeljali številne projekte, ki so zaznamovali slovensko filmsko in video produkcijo.

V letu 2013 smo zaključili produkcijo neodvisnega filma Vloga za Emo, ki je prejel zlato rolo za 25.000 gledalcev in je postal najbolj gledan slovenski film leta 2014.

V zadnjih 10ih letih smo ustvarili številne video spote za znane slovenske pevce in bande ter oglaševalske in marketinške kampanje za vodilna slovenska podjetja.

ALMEDIA VR je del PRODUKCIJE ALMEDIA s sedežem v Celju. Ponujamo celovito storitev virtualne resničnosti in razvijamo 360 video vsebine in interaktivno doživetje računalniške animacije virtualne resničnosti.

Z več kot 10 leti izkušenj na področju medijske in filmske produkcije smo VR produkcijo pričeli s kreativnim konceptom in želimo postati eni izmed največjih in najboljših na področju na trgu VR produkcije. V enem letu raziskav in produkcije smo posneli prvo 360 glasbeni video v almediaSloveniji, lansirali interaktivno VR aplikacijo virtualne hiše ter aplikacijo za 360 stopinjske posnetke proizvodnje, poslovnih prostorih in dogodkov za največjega slovenskega proizvajalca oken, podjetje MIK Celje.

Ekipo sestavljamo strokovnjaki iz vseh ključnih področij medijske produkcije. Smo mladi, zagnani, izkušeni, dovolj naivni in pripravljeni na vse IZZIVE! V izdelavi so novi razburljivi VR in video projekti, ko bodo gledalca popeljali v sanjski svet videa, virtualne resničnosti in animacije!

PRODAJA in VIDEO REŠITVE

Kot ekskluzivni zastopnik blagovne znamke Sonnet Technologies, Inc. za področje JV Evrope nudimo izdelke, ki ponujajo inovativne rešitve za profesionalne uporabnike filmske, avdio, video in broadcast industrije.

Več na: www.sonnettech.com

NAŠA FILOZOFIJA

Prihodnost pozdravljamo z odprtimi rokami.

CILJI & VREDNOTE
  • Razvoj
  • Progresivnost
  • Prihodnost
  • Timsko delo
  • Inovativnost