Od koncepta do izdelka.

Nudimo ustvarjanje vsebine skozi proces razvijanja ideje, predprodukcije, snemanja, post-produkcije, animacije, montaže, razvoja aplikacij in distribucije. V letu 2021 smo okrepili tudi produkcijo za prenose v živo in video podporo za izobraževanje na daljavo.
Za več informacij obiščite spletno stran, ki smo jo namenili posebej za to storitev: http://hibridnidogodki.si/

VIDEO je ključno marketinško orodje, ki ima moč poglobitve gledalca v vsebino. Je najboljša izbira za pripoved vaše zgodbe in posredovanja zelo zapletenih idej na lahko dojemljiv način.

VIRTUALNA RESNIČNOST skokovito postaja nov medij za razvedrilo in druge poslovne priložnosti. Velike blagovne znamke vlagajo v projekte, dogodke in sejme s poudarkom na virtualni rasničnosti, ker je najbolj poglobljen in učinkovit način doživljanja. Naša VR ekipa vam bo pomagala usvariti ali le izboljšati vašo idejo, ustvarila zgodbo, priskbela opremo in razvila vašo aplikacijo.

Kot ekskluzivni zastopnik blagovne znamke Sonnet Technologies, Inc. za področje JV Evrope nudimo izdelke, ki ponujajo INOVATIVNE REŠITVE za profesionalne uporabnike filmske, avdio, video in broadcast industrije.

Imate idejo za video, kampanjo ali vašo lastno VR aplikacijo? Potrebujete računalniško ali strojno opremo ali najem video opreme?  Stopite v stik z nami!

Naše izkušnje
MEDIJSKA & FILMSKA PRODUKCIJA
360 VIDEO PRODUKCIJA
VIRTUALNA RESNIČNOST - RAZVOJ
VIDEO DISTRIBUCIJA
VIDEO REŠITVE in PRODAJA
VIDEO RENTAL
IZOBRAŽEVANJE