Renault 360° svet

Na sejmu AVTOSALON 2017 smo v sodelovanju z agencijo Fabulatorij d.o.o. za podjetje Renault Slovenija izvedli aktivacijo s 360-stopinjsko kamero. Vsak obiskovalec je lahko naredil 360-stopinjski selfie in si ga nato ogledal preko mobilnega telefona. Stranka: Fabulatorij d.o.o. Cilj: Aktivacija na sejmu Kreativna zasnova: Fabulatorij d.o.o.

Poglej podrobnosti

INTERAKTIVNA VIRTUALNA HIŠA

Almedia VR je nosilec razvoja interaktivne aplikacije virtualne resničnosti . S pomočjo VR očal in senzorjev za dotikanje in premikanje predmetov se obiskovalec virtualne hiše obdane z naravo po njej lahko sprehaja in uporablja različne intrekativne funkcije.

Poglej podrobnosti

VAŠE PODJETJE V 360!

Vzemite svoje podjetje s seboj kamorkoli greste. Z razvojem aplikacije, ki predvaja 360 stopinjske posnetke poslovnih prostorov in proizvodnje podjetja MIK CELJE, smo omogočili, da se vsakdo lahko poglobi v srce proizvodnje oken.

Poglej podrobnosti

MODRIJANI 360 VR

Aprila 2016 smo končali prvi 360-stopinjski glasbeni videospot za ansambel Modrijani. Med ogledom videa je gledalec del zabavnih družinskih prigod, kjer gre vse narobe. Gledalec lahko dogajanje opazuje in spremlja kot želi in s tem dobi občutek, da je resnično v prostoru, kjer prigode potekajo.

Poglej podrobnosti